• Erasmusbrug, Rotterdam
  • Maashaven, Rotterdam
  • Haven, Rotterdam
  • Stad, Rotterdam

Dienstenwijzer

Dienstenwijzer Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V.

Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V. is een zelfstandige onderneming.

 Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V. heeft vergunning om te adviseren en/of te bemiddelen in Schadeverzekeringen.

Ons kantoor is adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om u te adviseren te kiezen voor de producten van bepaalde verzekeringsmaatschappijen.

Er wordt door ons nauw samengewerkt met Raetsheren van Orden B.V , onafhankelijk Registermakelaar in Assurantiën (RMIA). De inkoop, schadeafwikkeling, premie-incasso en de gehele verdere BackOffice voor de via Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V. bij Raetsheren van Orden B.V. gesloten schadeverzekeringen worden verzorgd door Raetsheren van Orden B.V..


Wet financieel toezicht

Door de veranderende wetgeving zijn de eisen van vakbekwaamheid en deskundigheid vastgelegd en aangescherpt.

Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V staat geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder nummer: 12040728


Klachteninstituut

Natuurlijk zullen wij er alles aan doen om u tot volle tevredenheid van dienst te zijn. Wanneer u echter niet tevreden bent kunt u ons daarover benaderen. Richt uw brief aan de directie. Onderstaand treft u de adresgegevens aan. U zult binnen 5 werkdagen een bevestiging ontvangen waarin wij de vervolgprocedure uiteenzetten om uw klacht zo spoedig mogelijk naar tevredenheid af te handelen.

Tevens melden wij u dat Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V. aangesloten is bij het Klachteninstituut Financiële dienstverlening. Wanneer wij naar uw inzicht niet naar tevredenheid op uw klacht hebben gereageerd kunt u dit onafhankelijke klachteninstituut benaderen.

Klachteninstituut Financiële dienstverlening

Postbus 93257

2509 AG Den Haag

070 – 355 2248


Beloning

De vergoeding voor de dienstverlening van Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V. is begrepen in de premie van de verzekeringen die u via onze bemiddeling sluit. Dit betekent dat ons advies aan u geen verdere kosten met zich meebrengt.


Adresgegevens en bereikbaarheid

U kunt ons telefonisch bereiken op 010 3031831 van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot en met 17:00 uur. Buiten kantooruren kunt u bij schade of calamiteiten contact met mij opnemen onder nummer 06 23884442.


Solid Assurantie Advies Jos van der Heijden B.V

Dotterbloemstraat 25

3053JV  Rotterdam

telefoon: 010 3031831                             

mobiel: 06 23884442

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.solid-assurantie-advies.nl